Veterán Oktagonu, ktorý stál pri zrode organizácie už pozná súpera do Nových Zámkov. S kým bude na FABRIQ zápasiť Fodor?

V polovici júna si bude môcť organizácia FABRIQ MMA odškrtnúť zo zoznamu navštívených slovenských miest Nové Zámky.

Podobne ako v Trenčíne a v Trnave, aj na juhu republiky dostane príležitosť predviesť sa divákom vo svojom rodisku viacero dobre známych domácich mien. S podporou tribún môžu rátať Tomáš Vojtela (0-0), Róbert Koky (2-0), Denis Gondžala (2-5) a v neposlednom rade účastník hlavného zápasu večera František Fodor (10-7). 

Veterán Oktagonu na FABRIQ

Veterán OKTAGON MMA je súčasťou organizácie vystupujúcej pod žlto-čiernou vlajkou od jej počiatkov. V roku 2016 sa zúčastnil prelomovej prvej série reality šou Oktagon výzva.

Na konte má skalpy mien ako Jakub Bahník , Tomáš Fiala, či Vlado Šikič. Posledného menovaného v septembri porazil už po necelých štyroch minútach úvodného kola, keď Chorvátovi nedovolil v boji pokračovať lekár.

Fodor vs Kepa

V dohodnutej váhovej kategórii do 73 kilogramov sa mu na domácom území postaví Adrian Kepa (11-8). Poliak doposiaľ stihol medzi profesionálmi absolvovať o dve profesionálne vystúpenia viac ako jeho súper, pri čom poltucet bojovníkov ukončil pred časovým limitom. Československí priaznivci si ho môžu pamätať z turnaja OKTAGON 44 v Oberhausene, kde mu trojzápasovú šnúru bez prehry pretrhol Nemec Hafeni Nafuka.

Turnaj FABRIQ 5 je naplánovaný na 15. jún 2024 a jeho dejiskom bude Športová hala Milénium v Nových Zámkoch. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalšie známe tváre ako Tibor Balázs, Stevan Nikolič či Tomáš Cigánik. Vstupenky sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk.