To vážne? Oktagon má záujem o úlovok z Clash of the Stars.

Dvomi najväčšími organizáciami na domácej scéne sú minimálne, čo sa týka celospoločenského dosahu na domácej scéne Oktagon MMA a Clash of the Stars. Kým Oktagon sa sústredí na kvalitné športové výkony svojich zápasníkov, Clash dáva prednosť veľkej show a extravagancií. Obom stranám však  ich vlastná filozofia veľmi dobre funguje.

Oktagon má záujem o bojovníčku z Clashu

Prestup na trase Oktagon-Clash nie je na domácej scéne v poslednom období už ničím výnimočným. Aj samotní zápasníci dokážu triezvo zhodnotiť svoje vyhliadky na ďalšiu kariéru a uvedomujú si, že v Clash of the Stars môžu získať rovnaký, prípadne vyšší honorár podstatne jednoduchšou cestou. Okrem ekonomickej stránky je v hre aj veľká pozornosť a možnosť sa zviesť na vlne popularity, ktorú so sebou pôsobenie v Clashi automaticky prináša.

Novotný chce Gelnárovú

Do tejto chvíle sa však neudial prestup opačným smerom, čo je logické vzhľadom ku kvalite zápasníkov v oboch organizáciách. To by sa však do budúcna mohlo zmeniť. Sám promotér Oktagon Ondřej Novotný priznal v rozhovore pre reflex.cz že sa o možnom pôsobení v Oktagone vyjednáva z Hankou Gelnárovou. „Krutohanka“ zatiaľ zápasila v Clashi 2 krát a vždy z toho boli expresne rýchle víťazstvá. Je však nutné podotknúť, že kvalita jej súperiek bola v oboch zápasoch po športovej stránke naozaj veľmi nízka.

Gelnárová pochádza z Ostravy, kde sa aj pripravuje na svoje zápasy pod vedením známeho trénera Jakuba Mullera. Práve v Ostrave ju čaká najbližší zápas v Clash of the Stars, kde bude podľa upravených pravidiel Undergroundu bojovať s bývalou zápasníčkou Oktagonu Michaelou Dostálovou. V prípade víťazstva by jej možný prestup do Oktagonu mohol nabrať reálne kontúry, keďže jej nasledujúca súperka má v Oktagone na konte niekoľko profesionálnych zápasov aj pár zaujímavých víťazstiev.