Droběnka, Růžička a Pejsar na jednej karte. Netradičné spojenie prinesie turnaj plný kvalitného boxu aj bizarných zápasov.

Česká organizácia RED FACE, ktorá prináša fanúšikom bizarné súboje rôzne druhu od plácania po zadku až hromadné zápasy sa chystá na svoj 5 galavečer.

RED FACE 5 X Tohle je box

Miestom konania bude tentokrát Ústí nad Labem, kam okrem známych mien RED FACE zamieri aj niekoľko popredných mien domácej scény. Tie sa galavečera zúčastnia vďaka spolupráci medzi RED FACE a Tohle je box. 

Elitné mená

Práve v zápasoch podľa pravidiel boxu sa predvedie napríklad aj veterán Alex Cverna, ktorému sa v letnom kine postaví otec Patrika Zaděru Petr. Možnosť na rýchlu odplatu bude mať v Ústí Tadeáš Růžička v odvetnom súboji s jeho posledným premožiteľom Josefom Škopom. Za zmienku stojí aj účasť kvalitného slovenského boxera Roberta Rácza či legiend boxu a K1 Václava Pejsara a Vlada Idraniyho.

RED FACEsáci

So známych mien organizácie RED FACE sa fanúšikovia môžu tešiť napríklad na Petra Kunštára a jeho titulový zápas s Erikom Mášom, či jednu z najväčších hviezd organizácie princeznú Droběnku. Po prvýkrát sa na RED FACE ukáže aj čerstvá posila organizácie Imi Baron, ktorého čaká drzý Čert.

Galavečer RED FACE 5 X Tohle je box sa uskutoční 3.8. v Ústí nad Labem. Lístky na turnaj sú dostupné v sieti Ticketlife.cz