Ďalší problém je na ceste. Nepoučiteľný Růžička plánuje veľkú pomstu v klietke aj mimo nej.

Tadeáš Růžička patrí na domácej scéne medzi najlepších bojovníkov vo svojej váhovej kategórii. Okrem bojového umenia však vyniká aj svojou naturou, kvôli ktorej sa však často dostáva do problémových situácii.

Ďalší problém si plánuje šampión RFA vykoledovať vo svojom nasledujúcom zápase, v ktorom mu zjavne nebude stačiť vrátiť súperovi prehru z prvého vzájomného súboja.

Víťazná séria skončila

Po dlhej sérii bez prehry padol Tadeáš Růžička na podujatí Valhala fighting v súboji bez rukavíc s Josefom Škopom. Bojovník prezývaný Tyson bol v duely s Růžičkom veľkým outsiderom, no svojim výkonom dokázal prekvapiť. Po záverečnom odmávaní od rozhodcu, po ktorom sa mohol radovať z najväčšieho triumfu v doterajšej kariére sa však Škop neovládol a svojmu súperovi uštedril niekoľko ďalších úderov.

Mawar plánuje pomstu

Tento spôsob disrespektu sa však Růžičku očividne dotkol a okrem prehry je rozhodnutý svojmu súperovi vrátiť aj jeho správanie po zápase.

„Dobíjal ma na zemi, keď ho dobijem ja moji chlapci naletia proti všetkým, čo sa postavila. Takže buď ready, teraz zažiješ ulicu a celý tvoj tím,„napísal víťaz pyramídy Oktagon Underground do svojho príbehu na instagrame. Podľa všetkého sa teda v Ústí nad Labem odvetný súboj neskončí víťazstvom jedného či druhého bojovníka.

RED FACE X Tohle je box

Odvetný súboj Škop vs Růžička sa odohrá na podujatí RED FACE X Tohle je box 3.8. v Ústí nad Labem a okrem tohto duelu sa môžu fanúšikovia tešiť napríklad aj na boxerský duel Cverna vs Zaděra sr. či na elitné mená československého postoja ako Idraniy, Pejsar a Rácz.

Chýbať nebudú ani známe postavičky RED FACE v čele s princeznou Droběnku či Petrom Kunštárom.

Lístky su dostupné v sieti Ticketlife.cz