Súperom Václava Siváka v takzvanom miliónovom fighte RFA A IAF mal byť pôvodne Tadeáš Růžička. Ten si však vlastným pričinením vykoledoval vyhazov z RFA, čím urobil škrt cez rozpočet nie len svojmu súperovi ale aj organizátor, ktorí na promo tohto duelu vynaložili nemalé finančné prostriedky. V súčasnosti, teda promotéri oboch organizácií hľadajú adekvátnu náhradu, ktorá by odpovedala veľkosti tohto zápasu.

Brichta nemá záujem

Prvou voľbou bol pre organizátorov hviezdny Leo Brichta, Ten sa však momentálne pripravuje na súboj o titul RFA ľahkej váhy s Arbim Mezhidovom a v tejto chvíli je rozhodnutý sa venovať primárne zápasom pod pravidlami MMA, v ktorom ho okrem boja o titul šampióna RFA čakajú aj súboje v prestížnej poľskej organizácií KSW. 

Zaděra s otáznikom

Ďalšou veľmi atraktívnou voľbou je bývalý súper Siváka Patrik Zaděra. Bojovník, ktorý od prehry v titulovom zápase so Sivákom zničil všetko, čo mu stálo v ceste je duelu so Sivákom otvorený, problémom však je váha.  V súčasnosti totiž zápasník Spejbl gymu váži príliš mnoho kilogramov na to, aby dokázal schudnúť do ľahkej váhy. Podobne ako Brichta má aj Zaděra naplánovaný zápas na nasledujúcom turnaji RFA A IAF v Prahe, kde sa 28.9. stretne so šampiónom real fight Maďarom Dominikom Bereczskim vo váhe do 75 kilogramov. 

Tréneri veria Zaděrovi

V podcaste u Willyho Caa sa k možnej odvete medzi Sivákom a Zaděrom vyjadrili aj hlavní tréneri Spejbl gymu, ktorí pred časom ukončili spoluprácu s pôvodný súperom Siváka Tadeášom Růžičkom. Do miliónového zápasu sa pokúsime nanominovať Paťa Zaděru. Paťas sa teraz extrémne zlepšil, Vašek si myslím, že sa trošku zhoršil. Nemá naviac psychiku, nevie brať ťažké zápasy. Myslím si, že tá jeho sláva je pomaly už na ústupu. Paťas naňho má hlad a verím, že mu odstrelí hlavu. To bude hrozné,“ konštatoval legendárny zápasník dnes tréner Ondřej „Spejbl“ Hutník. „Zaděra 70 urobí. Pri prvom zápase so Sivákom bol Zaděra 3 týždne na antibiotikách a ani raz netrénovala, v zápase mal horúčku,“ pridal na margo prvého vzájomného zápasu lapér Vančura.

Podľa týchto informácii je teda zrejme, že Zaděrov tím spolu so samotným zápasníkom sa bude snažiť zrealizovať odvetu so Sivákom, ktorá by bola v tejto chvíli zrejme o dosť prestížnejšia ako prvý vzájomný zápas.

Zdieľaj:

Najlepšie MMA Memes