Šampión výzvy, kat Fapša, či bratislavský princ. Na západe republiky čaká fanúšikov dávka tvrdých pästí.

Slovenská organizácia PML odštartovala svoju novú éru 3 kvalitnými turnajmi, na ktorých sme okrem postojárskych zápasov mohli po novom vidieť aj súboje v MMA. Najbližšie sa hviezdy PML chystajú do Šale, kde sa organizácia tamojším fanúšikom predstaví po prvýkrát.

MMA program v čele s veteránmi Oktagonu

V rámci MMA programu sa môžu fanúšikovia na západe republiky tešiť na niekoľko známych mien domácej scény v čele so skúseným veteránom Oktagonu Robom Pukačom. „Bratislavského princa“ doplní na karte PML 11 aj šampión 5 série reality show Oktagon výzva Roman Paulus, ktorý naposledy zvíťazil na Oktagone 52 v Newcastli. Za zmienku určite stojí aj zaujímavý československý súboj medzi Gabrielom Törökom a Melvinom Maném vo váhe do 84 kilogramov. Zastúpenie budú mať na karte aj mladé talenty v podobe českého reprezentanta Batfalského a Slováka Tomáša Cigánika. 

Chýbať nebude ani kvalitná dávka postoja

Tak ako na doteraz žiadnom z predchádzajúcich galavečerov, nebude ani na nasledujúcom turnaji PML chýbať množstvo kvalitných postojárskych zápasov. Svoje umenie bude môcť fanúšikom v Šali predviesť aj kat Sebastiána Fapša František Puraš, ktorého čaká súboj so šampiónom DFN Španielom Fernandézom. Chýbať nebude ani titulový vyzývateľ PML vo váhe do 60 kilogramov Leo Borák, ktorý v súboji štýlov vyzve krajana Kučeru.

Galavečer PML 11 sa uskutoční 5.10. v Šali a lístky naň sú dostupné v sieti Predpredaj.sk

Oznámené zápasy

Pukač vs Hangs

Puraš vs Fernandez

Batfalský vs PK Zadeh

Mané vs Török

Borák vs Kučera

Horváth vs Odunjo

Cigánik vs McDonald

Koczó vs Ilušák

Ertel vs Zambaga