Je to vôbec možné? V radoch Clash of the Stars je údajne ďalší p*dofil.

Česko-poľsku organizáciu Clash of the Stars čaká onedlho 9 galavečer, ktorý nesie príznačný podtitul skandál.

Práve škandáli rôzneho druhu v súčasnosti obklopujú partu okolo promotéra a bývalého zápasníka Tomáša Le syho. Ten má v tomto období plné ruky práce, aby spolu so svojimi kolegami napravil spúšť po vyčíňaní Samira Marginu, ktorý však nie je jediný, kto vrhá zlé svetlo na do tejto chvíle najrýchlejšie rastúcu organizáciu v Čechách.

Nacistické prejavy aj p*dofilia

Aj napriek tomu, že sa v hlavnom zápase večera 9 turnaja predstaví psychopat Aleš Bejr, nie je to práve on, kto vzbudzuje u fanúšikov najväčšie vášne a zapĺňa plátky bulvárnych časopisov.

Najväčší hejt z pomedzi všetkých bojovníkov na karte si pred časom vyslúžila do tej chvíle veľmi obľúbená Hanka Gelnárová, ktorá si na svoj instagram zavesila video, kde spolu s ďalšími neznámymi ľuďmi „hajluje“

Po veľkej vlne kritiky na Gelnarovú sa otočila negatívna pozornosť na influencerov Bukysa a Novbyho, ktorých organizácia za sexuálne obťažovanie maloletých, teda p*dofíliu suspendovala z nasledujúceho turnaja.

Ďalší p“edofil na scéne

Kauzám okolo sexuálneho obťažovania mladistvých v súvislosti s bojovníkmi COTS zdá sa nie je koniec. Najnovšie zverejnil server antiyoutuber informácie o tom, že mal Lukáš Procházková alias Huhu lákať mladistvé dievčatá , aby mu posielali nahé fotografie. Informácie priniesol serveru bývalý kolega Huha z TWTwixx Danny, ktorý tvrdí, že s jednou z nich mal mať dokonca Huhu pohlavný styk.

Jedná sa teda už 3 bojovníka Clash of the Stars, ktorý bol v krátkej dobe obvinený z tohto závažného zločinu a v prípade dokázania viny sa ani on nevyhne trestnému stíhaniu.

Uvidíme, aké dôsledky vyvodí vedenie Clashu voči Huhovi, ktorý je v organizácii viac ako za zápasníka považovaný za fackovacieho panáka, keď prehral vo všetkých doterajších zápasoch.