To by bolo niečo. Bojovník, ktorý porazil Bojana v PFL sa naňho trúfa aj v Oktagone.

Bojan Veličkovič sa po svojom vstupe do Oktagonu v organizácií veľmi rýchlo udomácnil a svojimi výkonmi v klietke a správaním mimo nej si vyslúžil veľkú priazeň českých aj slovenských fanúšikov. „Prometheus“ pôsobil pred prestupom do Oktagonu aj organizácií PFL, kde získal zo 6 zápasov len 1 víťazstvo. Práve jeden z jeho premožiteľov v PFL si na Bojana brúsi zuby aj v Oktagone, kde by mohlo dôjsť k zaujímavej odvete. 

Zefferino vs Veličkovič 2?

Záujem o odvetu s víťazom pyramídy Tipsport gamechanger prejavil brazílsky reprezentant Joao Zefferino, ktorý pre MMAmemes reagoval na možnú odvetu nasledovne. Bol by to určite skvelý zápas. Bojan je skvelý zápasník. Bolo by mi cťou mu opäť čeliť v Oktagone. 

Zápasník s bilanciou 26:10 sa v poslednom období snaží vzbudiť záujem u promotérov Oktagonu, do ktorého by sa veľmi rád dostal. „Sledujem ich show vo vypredaných arénach a cítim tú energiu. To je to čo chcem,“ nešetril slovami chváli na adresu organizácie bývalý bojovník NCF, UFC, či PFN, kde dokázal zo 7 zápasov zvíťaziť až 5 krát. Naposledy však Zefferino zápasil ešte v roku 2022, keď v americkom Texase podľahol domácemu Američanovi Taylorovi po 3 kolách na body.

Uvidíme, či promotéri Oktagonu vypočujú záujem zo strany skúseného 38 ročného bojovníka, ktorý momentálne avizuje prechod z wetrovej do strednej váhy. Práve v tejto váhovej kategórií by sa mohol Zefferino Oktagonu hodiť, nakoľko organizácia plánuje v budúcom roku ďalšiu sériu pyramídu Tipsport gamechanger práve v strednej váhe.