Koniec miliónového partnerstva? Tipsport navzdory hrozbe Novotného spolupracuje s Clash of the Stars.

Po ukončení spolupráce so stávkovou kanceláriou Fortuna, ktorá bola zároveň generálnym partnerom, Clash of the Stars sa organizácia okolo promotéra Tomáša Le syho začala rozhliadať po inej stávkovej kancelárie, v ktorej si bude možné staviť na jednotlivé galavečery. Tou zrejme  nakoniec bude generálny partner Oktagonu Tipsport, ktorý aj napriek vyhrážkam zo strany promotéra Ondřeja Novotného naďalej vypisuje kurzy na Clash of the Stars.

Odchod Fortuny

Počas 8 predchádzajúcich galavečerov organizácie Clash of the Stars bolo možné na jednotlivé zápasy vsádzať v stávkovej kancelárií Fortuna. Po úvodnej tlačovej konferencií k 9 turnaju a homofóbnemu výstupu zo strany zápasníka Samira Marginu sa však táto stávková kancelária rozhodla ukončiť spoluprácu s česko-poľskou organizáciou. Okrem toho Fortuna odstúpila aj z pozície generálneho partnera a pre túto chvíľu vylúčila akúkoľvek ďalšiu spoluprácu so známou organizáciou.

Kurzy Clash of the Stars na Tipsporte

Miesto Fortuny nájdete kurzy na galavečer Clash of the Stars 9 na webe Tipsportu, ktorý aj napriek veľkej kontroverzií okolo organizácie aj naďalej takýmto spôsobom podporuje jej turnaje.

V súčasnosti zrejme najväčšia československá stávková kancelária tak robí aj navzdory hrozbe, ktorú voči nej pred časom vyslovil majiteľ Oktagonu Ondřej Novotný. Keby teraz Tipsport skočil po Clash of the Stars, tak Oktagon od nich odchádza,“ vyhlásil pred časom vo svojom vysielaní promotér Oktagonu. Novotný zároveň vyzval na bojkot voči bizarným organizáciám ako Clash of the Stars a RED FACE, ktoré podľa neho výrazne poškodzujú meno bojových športov a sťažujú vyjednávanie Oktagonu s novými veľkými sponzormi.

Uvidíme, či teda Novotný dostojí svojich slov a ukončí spolu s Oktagonom spoluprácu s partnerom, ktorý financuje už druhú sériu doteraz najväčšieho projektu v histórií organizácie Tipsort gamechanger.