Koniec Clash of the Stars? Ani náhodou. Tento fakt jasné poukazuje na to, že organizácia bude pokračovať.

Bizarná organizácia Clash of the Stars, ktorá k svojim galavečerom pritiahla pozornosť miliónov fanúšikov ohlásila, že nasledujúci  turnaj bude jej posledným. Bude to skutočne tak alebo ide len o zámer promotérov s cieľom rozprúdiť rozruch okolo jubilejného 10 galavečera?

Clash of the Stars končí!?

Aj napriek veľkému počtu fanúšikov, ktorí sledovali galavečer Clash of the Stars 9 priamo v hale aj pri obrazovkách sa vedenie organizácie rozhodlo v tomto do tejto chvíle veľmi úspešnom projekte nepokračovať. Táto šokujúca informácia zaznela z úst promotéra Tomáša Le syho počas posledného turnaja, ktorý sa uskutočnil aj napriek odchodu významných partnerom, či výrazným zmenám na zápasovej karte.

Nepochopiteľné rozhodnutie

Len pár hodín po oznámení turnaja Clash of the Stars 10 the End fanúšikovia organizácie vypredali celú kapacitu brnenskej Winning group arény. V tomto smere by teda bolo dosť nepochopiteľné, že by tak úspešná organizácia ukončila svoje pôsobenie po niekoľkých komplikáciách.

Plánujú sa ďalšie zápasy

Po oznámení posledného turnaja COTS  sa okamžite vyrojili rôzne konšpirácie, napríklad o zmene názvu organizácie, či novej sérii turnaj, ktorá odštartuje po skončení 10 eventu.

Tieto teórie podporuje aj fakt, že počas galavečera Clash of the Stars 9 si niekoľko bojovnikov požiadalo o zápasy na nasledujúcich turnajoch, pri čom tieto požiadavky promotér Le sy počas rozhovorov v klietke nijako nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Vzhľadom na počet zápasov, o ktorých sa momentálne špekuluje a aj naďalej obrovského záujmu zo strany fanúšikov je nepravdepodobné, že by sa partia okolo bývalého zápasníka Le syho rozhodla tento projekt zabaliť.

To či sa teda naozaj jedná o koniec kontroverznej Česko-poľskej organizácie sa však zrejme dozvieme až v priebehu 10 galavečera, na ktorom je už potvrdený hlavný zápas Benda VŠ Soukup.

Čo si o tom myslíte vy?