Čo to znamená? Najvýznamnejší partner „zmizol“ z dresov Oktagonu.

Oktagon MMA čaká už dnes večer historický moment v podobe najväčšieho turnaja, aký pôvodne československá organizácia, kedy usporiadala. Viac ako 60 000 tisíc fanúšikov bude vo frankfurtskej Deutsche Bank aréne svedkami, nie len najväčšieho turnaja v historií organizácie, ale aj jedného z najväčší MMA turnajov vôbec. V súvislosti s veľkolepou akciou ohlásil Oktagon na svojej tlačovej konferencií Oktagon time aj niektoré nové partnerstvá. V ohrození sa však zdá byť to najväčšie partnerstvo, ktoré prináša s istotou organizácií najvýraznejšiu finančnú podporu.

Partner najväčšieho projektu

Najväčším partnerom Oktagonu v posledných rokoch je bezpochyby stávková kancelária Tipsport, ktorá financuje aj ten najnákladnejší projekt organizácie Tipsport Gamechanger. V ňom sa rozdáva počas priebehu pyramídy  1 000000 eur, pri čom víťaz si z celkovej odmeny odnesie 300 000 eur. Po prvej veľmi úspešnej sérii pokračoval projekt v rámci spolupráce Oktagonu a Tipsportu aj svojou druhou sériou, ktorej víťaza spoznáme už o 2 mesiace v pražskej O2 aréne po zápase medzi Ronym Paradeiserom a Losenom Keitom. 

Tipsport „zmizol“ z dresov Oktagonu

Logo Tipsportu bolo ako hlavného partnera organizácie umiestnené okrem klietky aj na dresoch zápasníkov aj rozhodcov Oktagonu, čo platilo aj na poslednom turnaji v Brne (viz. obrázok)

Na oficiálnom vážení pred turnajom Oktagon 62 však bolo logo Tipsportu na dresoch rozhodcov prelepené čiernou páskou. Podobným spôsobom bolo logo stávkovej kancelárie zakryté aj na jednom z turnajov organizácie RFA, pri čom v tomto prípade to predznamenalo ukončenie vzájomnej spolupráce.

Je teda otázkou, či bude tento spôsob zakrytia reklamy aj v Oktagone predzvesťou ukončenia spolupráce s Tipsportom, ktorý promotéra Oktagonu Novotného nahneval vypísaním kurzov na posledný galavečer organizácie Clash of the Stars. 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *