„Vyhasnutý“ Gábor bude usilovať o reparát. Sivák o ďalšiu úspešnú obhajobu. RFA 18 sa nezadržateľne blíži.

Galavečer bojových umení RFA 18 klope na dvere a do Žiliny sa chystajú prísť tie najväčšie hviezdy organizácie. Hlavnou tvárou podujatia bude Václav Sivák, ktorého čaká už štvrtá titulová obhajoba. Najpočetnejšie zastúpenie budú mať predovšetkým slovenskí bojovníci a chýbať nebudú ani domáce žilinské hviezdy. 

Sivák vo 4 obhajobe

Václav Sivák (30-0) je aktuálne najlepším postojárom celej domácej scény a v rámci RFA zvíťazil už v štyroch titulových zápasoch. Sivák získal titul v legendárnom zápase s Patrikom Záděrom, ktorého síce poslal do počítania, no napokon vyhral až na body. Ešte dominantnejšie si počínal pri obhajobách svojho titulu, keď postupne zdolal Tokhtarova, Hoppa, Króla a na poslednom turnaji aj Bulhara Stoykova. Z pohľadu profi skóre bude čeliť svojmu najsilnejšiemu súperovi na turnaji v Žiline, kde ho čaká Maďar László Farkaš (26-5), ktorý je svetovým šampiónom organizácie WFL a z amatérskej scény si odniesol bilanciu 72:3.

MMA premiéry aj reparát Borároša

Joilton Lutterbach (38-10) sa už po troch zápasoch pod realfight pravidlami stal šampiónom, keď na svojej ceste za titulom zdolal Adam Stránika, Sebastiána Fapša a v titulovom zápase aj Jakuba Benka. Do RFA sa vracia po prepustený z UFC, tentokrát však nebude bojovať v postoji, ale v MMA.

Už o týždeň uvidíme premiérovo v MMA aj bývalého súpera Lutterbacha Sebastiána Fapša. Rodáka z Považskej Bystrice čaká duel s moldavským súperom Papom Constantinom. 

Budúcu sobotu pôjdu do akcie aj domáce Žilinské hviezdy, ktorých bude hnať zaplnená kulisa zimného štadióna.  Bojovať budú mená ako Kulla, Pittner, či Kopas. Práve posledného z menovaných čaká na RFA profesionálna premiéra v MMA.

Lístky na turnaj sú stále dostupné v sieti Predpredaj.sk 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *